top of page

Rosi's blog: Yes! Een titel!

Schematherapie werkt zo!

Werken met fases in de dagelijkse praktijk.

Na zorgvuldig wikken en wegen heb ik met mijn contactpersoon Ada Herweijer de knoop doorgehakt. We vinden de titel pakkend en inspirerend, passend bij het boek dat beschrijft hoe je als therapeut grip kunt houden op het therapieproces door te werken met fases. Allerlei tips en trucs die je helpen om de therapie effectiever en doelgerichter zijn opgenomen in het boek. Ook staan er heel veel oefeningen in, om meer ervaringsgericht te werken.

We merken als Academie voor Schematherapie in onze cursussen en workshops dat daar veel behoefte aan is. Net als bij onze cursussen, heb je na het lezen van het boek meer zelfvertrouwen en durf je meer!

Zelf heb ik weer een flinke portie zelfvertrouwen en inspiratie opgedaan na een leerzame auteursworkshop bij de uitgever, Bohn Stafleu van Loghum. Het was interessant om een blik achter de schermen te krijgen van zo’n uitgave. Er komt heel wat bij kijken, er is zelfs een bedrijf uit India bij betrokken! Verder waren er ook andere beginnende schrijvers. Het was bemoedigend om hun worstelingen te horen en herkenning bij elkaar te vinden. Blij en voldaan, door de lekkere broodjes maar ook door de ideeën en tips die ik kreeg, ben ik thuis vol goede moed begonnen het boek af te schrijven. Dankzij mijn collega’s bij Vincent van Gogh heb ik daar nu een paar weken vrij voor. Zodat ik de deadline haal en het boek medio 2018 verkrijgbaar is!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page